Politika & Kriminal

Danas je na sudu u Požegi svjedočila gospođa koju je autom pokupila pijana kuma ministrice Žalac

Gospođa je medijima rekla da joj se Marijana Obradović ispričala porukom

Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

Danas je na sudu u Požegi svjedočila Natalija Baričević, gospođa koju je autom udarila pijana Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, o čemu je prvi pisao Telegram. Uz to što je dala iskaz o nesreći i sudu predočila medicinsku dokumentaciju, žrtva je ispričala kako joj je Marijana Obradović poslala poruku nakon nesreće. “Nažalost samo gospođa Obradović, nitko od policije. Ispričala se za nemili događaj i tražila oprost. To je bila poruka, a ja na nju nisam odgovorila”, rekla je Baričević, prenosi N1.

Marijanu Obradović mediji su prvi put spomenuli kada je njezina prijateljica, ministrica regionalnog razvoja Žalac, bila kuma njezinom sinu na krštenju održanom samo dan nakon što je ministrica, vozeći bez valjane vozačke dozvole, u Vinkovcima autom udarila djevojčicu.

DORH preuzeo istragu

Telegram je uskoro doznao da sreće s vožnjom nema ni Obradović, koja je 30. prosinca 2018. godine pijana s ceste skrenula na nogostup i pokupila Nataliju Baričević. Gospođa Obradović je nakon nesreće pobjegla ne pruživši pomoć stradaloj ženi.

Nakon što je Telegram objavio detalje o nesreći, istragu je od požeško-slavonske policije preuzeo DORH, koji bi trebao utvrditi ima li u događajima elemenata kaznenog djela. Dok se čeka odluka DORH-a, Marijana Obradović je izbačena iz HDZ-a, u kojem smatraju da je gospođa svojim postupcima stranci nanijela štetu.

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu