Politika & Kriminal

Dečkić na kojeg je naletio pijani vozač i dalje je na respiratoru. Ali bar je stabilno

Blizanci stari 11 godina s mamom su prelazili pješački prijelaz u zagrebačkoj Šoljanovoj ulici

21.10.2020., Zagreb - Oko 20:20 policija je zaprimila dojavu o pronadjenom mrtvom tijelu u Oresju (Susedgrad). U stanu je osim mrtvog tijela pronadjen i tesko ozlijedjeni muskarac koji je takodjer ubrzo preminuo.

Photo: Marin Tironi/PIXSELL
FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Jedan od blizanaca na kojeg je u subotu navečer naletio pijani vozač i dalje je životno ugrožen i nalazi se na respiratoru, s obzirom da ima teške ozljede glave, prenosi 24sata.

Liječnici kažu da mu se stanje ne pogoršava. Napravili su sve što je u njihovoj moći te se nadaju da će situacija krenuti nabolje. Nasreću, dječak nema dodatnih ozljeda unutarnjih organa.

Trebat će mu dosta vremena za oporavak

Drugi blizanac prebačen je na redovni odjel. Nalazi se pri svijesti te ima lakše ozljede glave. Liječnici kažu da je udarac bio prilično jak te da će trebati dosta vremena za njegov oporavak.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u subotu oko 18.30 sati u zagrebačkoj Šoljanovoj ulici. Dječaci stari 11 godina su s majkom prelazili pješački prijelaz kada je na njih naletjela Škoda Octavija. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Očevici kažu kako se vratio nakon pola sata. Policija je u priopćenju izvijestila kako su mu izmjerili 2,06 promila alkohola u organizmu. Vozača su uhitili.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu