Domovinski pokret predlaže da Karolina Vidović Krišto bude predsjednica saborskog Odbora za obitelj i mlade

U stranci su postigli dogovor o svojim kandidatima

ZADNJA IZMJENA: srp 21, 2020
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Domovinski pokret odlučio je predložiti čelnika Miroslava Škoru za potpredsjednika Sabora, a Karolinu Vidović Krišto za predsjednicu Odbora za obitelj i mlade.

Stranka je izabrala Škoru

Domovinski pokret ranije je održao konferenciju za novinare na kojoj su već objavili da će njihov prijedlog za potpredsjednika Sabora biti šef stranke Škoro pritom demantiravši da je to mjesto bilo rezervirano za Vidović Krišto. Kako je izjavio Milan Vrkljan, budući predsjednik saborskog kluba Domovinskog pokreta, Krišto su odlučili predložiti za predsjedničko mjesto Odbora za obitelj, mlade i sport.

Zlatka Hasanbegovića i Stjepu Bartulicu predložili su za mjesta dopredsjednika kluba Domovinskog pokreta dok će za predsjedništvo Odbora za lokalnu i područnu samoupravu biti predložen Ivan Penava.

Na dopredsjednička mjesta u odborima predložena će biti Ružica Vukovac, za Odbor za poljoprivredu i Zlatko Hasanbegović za potpredsjednika Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, a ponuđeno mu je i mjesto dopredsjednika u Državnom odvjetničkom vijeću.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program