Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Đurđevac zabranio cajke u kafićima

Gradske vlasti produljile radno vrijeme kafića, ali zabranile narodnjake

15.04.2011., Zagreb - Narodnjacki klub Ground Zero  ugostio Jelenu Karleusu, beogradsku turbo folk pjevacicu, .  Photo: Zarko Basic/PIXSELL
FOTO: Zarko Basic/PIXSELL

U ugostiteljskim objektima u središtu Đurđevca idućeg vikenda, od petka do nedjelje, bit će zabranjeno puštanje cajki. Odluka je to koju su donijele tamošnje gradske vlasti, a odnosi se na vrijeme održavanja poznate turističke manifestacije Picokijade, piše Danica.hr

Naime, Grad Đurđevac je objavio obavijest o produljenju radnog vremena tijekom te manifestacije, a u sklopu te obavijesti naveo i obvezu vezanu uz puštanje glazbe.

Tradicijska i zabavna glazba

“Od 24. lipnja do 26. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama”, stoji u obavijesti Grada. Potom se dodaje kako kafići u središtu grada smiju puštati samo “primjerenu glazbu”.

“U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba”, stoji u odluci gradskih vlasti.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više