Dva pijana gospodina iz Bjelovara dovela su trudnicu na porod; napali su osoblje pa razbili vrata

Jako su se uzrujali kad su im na hitnoj rekli da moraju u rodilište

ZADNJA IZMJENA: velj 2, 2019

Dvojica alkoholiziranih muškaraca nasrnula su u subotu ujutro u bjelovarskoj bolnici na medicinsko osoblje, a jedan od njih je razbio staklo na vratima ginekološkog odjela i liječniku zaprijetio da će ga ubiti, izvijestila je bjelovarska policija.

U čekaonici Hitnog odjela 40-godišnjak i 27-godišnjak dovezli su kćer 40-godišnjaka kojoj su počeli trudovi. Medicinsko osoblje na Hitnom prijemu im je reklo da se požure s pacijenticom u rodilište na što su muškarci počeli žestoko protestirati, galamiti, a u jednom trenutku 27-godišnjak je fizički nasrnuo na medicinskog tehničara te ga primao za ruke u namjeri da ga fizički ozlijedi.

Napali su i dvije medicinske sestre

Potom su s pacijenticom otišli na Odjel djelatnosti za zdravstvenu zaštitu žena gdje su također vikali i vrijeđali osoblje, a 27-godišnjak je opet uz prijetnje fizički nasrnuo, ovoga puta na dvije medicinske sestre (59-godišnju i 30-godišnju) te je tada rukom razbio staklo na ulaznim vratima Odjela i pred djelatnicom bolnice izrekao prijetnju ubojstvom jednom od liječnika ginekologije. Policija je privela muškarce kod kojih je utvrđeno da su bili pod znatnim utjecajem alkohola.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program