Politika & Kriminal

Dvojica lopova provalila su danas u Severinin stan, navodno su vezali kućnu pomoćnicu i ukrali nakit

Severina Kojić u tom trenutku nije bila u stanu

15.02.2017., Zagreb - Opcinski sud, Severina Kojic i Milan Popovic bore se za skrbnistvo nad sinom Aleksandrom. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Pjevačici Severini Kojić dvojica nepoznatih počinitelja provalila su danas u stan u Bijeničkoj ulici na zagrebačkom Srebrnjaku.

Slobodna Dalmacija objavila je nekoliko detalja ovog nemilog događaja. Naime, pišu da su im izvori bliski pjevačici potvrdili kako su u stan ušli nepoznati ljudi, vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu. Iako se Severina trenutno nalazi u Hrvatskoj, u trenutku pljačke nije bila u stanu.

Očevid traje

Slobodna piše da se ispred zgrade nalazi nekoliko policijskih automobila, a u stanu se sada odvija očevid kako bi se ustanovilo jesu li lopovi imali neki konkretniji cilj te kako su uopće provalili.

“Danas u prijepodnevnim satima, u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49), počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja”, rekli su iz PUZ-a za Slobodnu Dalmaciju.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu