Politika & Kriminal

Dvojica zagrebačkih policajaca premlatila su trećeg. Telegramovi izvori tvrde: ‘slomili su mu rebra i izbili zube’

Kako neslužbeno doznajemo, do incidenta je došlo na božićnom domjenku, navodno 'zbog jedne ženske osobe'

FOTO: PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Telegram je upravo doznao kako je u utorak 17. prosinca došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna između zagrebačkih policajaca iz VI. policijske postaje. Očevici s kojima smo razgovarali prepričali su nam kako su dvojica policijskih službenika pretukla trećeg.

Izvori nam neslužbeno tvrde kako je tom policajcu ozlijeđeno oko, slomljena su mu rebra te su mu izbijena dva zuba. Do tučnjave je navodno došlo “zbog jedne ženske osobe”, kažu nam.

Udaljeni su iz službe

Iz policije su nam potvrdili kako je “provedeno kriminalističko istraživanje nakon kojeg su osumnjičeni predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu”. Policijska istraga je pokazala da su se policajci porječkali, nakon čega su spomenuta dvojica slijedila trećeg na parkiralište i nasrnuli na njega. Srušili su ga na pod i počeli cipelariti.

Dvojica policajaca koja su ozlijedila trećeg prijavljeni su za nanošenje teške tjelesne ozljede. Iz policije su naglasili kako se incident dogodio van službe i izvan postaje, “tijekom privatnog druženja”. Telegram doznaje kako je riječ o božićnom domjenku.

Prijavljeni policajci privremeno su udaljeni iz službe i protiv njih će biti podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu