Evo, gospodin Brkić je objasnio što se tu zapravo događa: ‘Evidentno je da se uključila stara struktura UDBA-e’

Malo je pričao i o Titu i Jovanki...

ZADNJA IZMJENA: svi 8, 2019
Foto: Getty Images/iStockphoto

Milijan Brkić maloprije je izašao pred novinare i komentirao mnogobrojne optužbe o prisluškivanju, među kojima i ovu posljednju da je njegov kum Blaž Curić tražio od Franje Varge, jednog od optuženika u aferi SMS i bivšeg informatičara MUP-a, da nadzire mailove ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

“Evo mene dobri ljudi”, pozdravio je veselo Brkić novinare na ulasku u zgradu HDZ-a. “Već sam rekao i ne želim se ponavljati. Jako je zanimljivo kako su navodno mailovi i SMS-ovi koji su navodno pronađeni kod Varge svi lažni kad su u pitanju druge osobe, a samo kad je moje ime i prezime u pitanju, onda je sve istina”, rekao je Brkić, a prenosi N1.

Prisluškivanje Božinovića

Osvrnuo se i na napise o prisluškivanju Božinovića. “Što se tiče zadnjih napisa, zanimljivo je da sam protekli vikend proglašen malim Rankovićem. Koliko znam, on je bio suradnik onog zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sad se mene stavlja u kontekst da sam prisluškivao ministra MUP-a, predsjednika Vlade, ne znamo tko je Jovanka u toj priči.

Evidentno je da se u tu operaciju uključila stara struktura UDBA-e. To je njihov obrazac. Naravno, stari pas koristi trikove koje je naučio”, rekao je Brkić, ali nije htio otkriti imena ljudi koji pripadaju tim strukturama i koji mu podmeću.

Zdravka Grund
Telegram autor
1781 članak Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program