Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Evo i Plenkovićeve božićne čestitke: 'Sada je vrijeme da nastavimo s procesom cijepljenja'

Premijer je zahvalio i brojim zdravstvenim djelatnicima

FOTO: Screenshot/Facebook

Premijer Andrej Plenković je, poput predsjednika Zorana Milanovića, Božić vjernicima čestitao putem videa na Facebooku.

“Pred nama je blagdan Kristova rođenja, vrijeme za zajedništvo, obitelj i veselje. Svima želim od srca sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini!”, napisao je uz video.

“I ova je godina bila obilježena pandemijom koronavirusa. Prisjećamo se svih naših sugrađana koji su nas nažalost napustili. Zahvalni smo brojnim zdravstvenim djelatnicima koji su ulagali maksimalne napore da zaštite zdravlje naših građana. Sada je vrijeme da nastavimo s procesom cijepljenja, da se pridržavamo epidemioloških mjera i da na taj način svatko od nas pridonese zdravstvenoj sigurnosti cijelog društva”, poručio je, između ostalog, premijer Plenković.

Veliki gospodarski oporavak

Plenković je iskoristio priliku da kaže i sljedeće: “Ovo je bila godina u kojoj smo uspjeli ostvariti veliki gospodarski oporavak. Pokazali smo otpornost, snagu, znanje i želju za kvalitetnijim životom”.

“Upravo na tom tragu i u duhu optimizma, a nadam se i u slozi i zajedništvu te sa što manje polarizacije u društvu, svima želim od srca sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini”, poručio je za kraj.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više