Fotospektakl: Nakon što je od države dobio 2,5 milijuna kn za biznis, Tomislav Tolušić veselo se uvukao u bačvu vina

Baš ju je prao, kaže

ZADNJA IZMJENA: ruj 18, 2020
Foto: Facebook Tomislav Tolušić

Prije nekoliko dana objavili smo da je bivšem ministru poljoprivrede i potpredsjedniku Vlade Tomislavu Tolušiću stigao sjajan poguranac za vinski biznis kojim se počeo baviti nakon što je smijenjen. Tolušić je, naime, dobio bespovratnih 2,5 milijuna kuna za vinariju koju je počeo graditi u svibnju ove godine u mjestu Rezovac.

Očito razdragan dobrom viješću, Tolušić je danas objavio nekoliko fotografija koje pokazuju koliko se predano prihvatio vinarskog posla. Na njegovom Facebook profilu osvanule su četiri slike, a dominira ona na kojoj iz goleme bačve viri glava i nasmiješeno lice bivšeg ministra. Samo su malo manje atraktivne fotografije na kojima se vidi čitavog Tolušića koji sjedi u bačvi.

Nje teško oprati, teško je izaći suh😉

Posted by Tomislav Tolušić on Friday, September 18, 2020

Oduševljeno se bacio na vinarstvo

Sudeći po kratkoj objavi uz fotografije, bivši ministar poljoprivrede u bačvu je upuzao kako bi je oprao. „Nije teško oprati, teško je izaći suh”, podijelio je Tolušić jedan od izazova s kojim se suočava u novoj ulozi. Koliko se može zaključiti iz profila Tomislava Tolušića, vinarski posao potpuno ga je okupirao – većina toga što stavlja na Facebook povezana je s vinarijom koju oprema.

Kako je Tolušić došao do kapitala za pokretanje biznisa analizirao je Telegramov Drago Hedl. Osim poticaja koji je dobio od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR), i to prema pravilniku koji je sam sastavio, dio novca bivši ministar namakao je prodajom stana koji je prodao glasnogovornici Milana Bandića, Ivanki Milidrag. Više o toj transakciji pisali smo ovdje.

Vedran Vrabec
Telegram autor
2137 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program