Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Frkica u Karlovcu: Živozidaša bez maske HDZ-ovac izgurao s govornice

Na aktualcu ga je gurao predsjednik županijske Sportske zajednice saveza Karlovca i HDZ-ov vijećnik Želimir Feitl

FOTO: Radio Mrežnica/YouTube/screenshot

Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Karlovca Filip Jarnević iz Živog zida možda je htio biti lokalna verzija Karoline Vidović Krišto.

Saborska zastupnica Domovinskog pokreta je, naime, nacionalna politička ikona borbe protiv nošenja maski, a kad ju zbog toga izbacuju iz Sabora, ona elegantno uzme kutiju s materijalima u ruke, otpuše čuperak kose koji joj je pada preko očiju i sama napusti sabornicu.

Jarnevića je, pak, s govornice u karlovačkoj vijećnici danas gurao predsjednik županijske Sportske zajednice saveza Karlovca i HDZ-ov vijećnik Želimir Feitl.

HDZ-ovac Feitl s govornice gurao potpredsjednika karlovačkog vijeća Jarnevića, sve zbog maske

Čista diktatura?

Sve je počelo, kako javlja Radio Mrežnica, kad se karlovački političar iz Živog zida na Aktualcu, odlučio unatoč tome što je bio izvan vijećnice i bez maske probiti do govornice. Iako nije dobio riječ jer nije imao masku, Jarnević je krenuo govoriti: “Čista diktatura u režiji HDZ-a. Ovo su mjere koje su uništile Hrvatsku”. Feitlu je to sve bilo malo previše, pa je iz klupa došao do govornice, spustio mikrofon i Jerneića nimalo elegantno izgurao u stranu.

“Daj se makni tu, i briši”, jezgrovit je bio Feitl. “Nemojte me gurati, sad i fizičko nasrtanje, to su te diktatorske metode. Hoćete me još i istući”, pitao je Jarnević. Sukob, međutim, ipak nije toliko eskalirao, ali je i vijećnik Živog zida odustao od daljnjeg postavljanja pitanja.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više