Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Gospodin Beljak jutros je bio u USKOK-u, ispričao im je što zna o HSS-ovom zastupniku koji je otišao Bandiću

Beljak tvrdi da ima informacije i o sumjivim radnjama zagrebačkog župana Stjepana Kožića

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak u ponedjeljak ujutro došao je u USKOK kako bi dao iskaz o svojim saznanjima o nedavnom prelasku bivšeg saborskog zastupnika HSS-a Mladena Madjera u Klub Milana Bandića. N1 piše da je Beljak najavio i novu prijavu koja će se odnositi na župana Zagrebačke županije i bivšeg HSS-ovca Stjepana Kožića. Beljak je prije dva dana rekao da ima nove informacije o Madjerovom prelasku Bandiću, ali i o Stjepanu Kožiću.

“Znam ono što mi je Madjer govorio, da ga Stjepan Kožić stalno naziva, da ga ucjenjuje ukoliko ne pređe u klub Milana Bandića da će on aktivirati svoj saborski mandat što je nemoguće jer bi onda morao na izbore”, kazao je Beljak za N1.

Kožić će tužiti Beljaka

“Ima tu još puno stvari oko Stjepana Kožića. Svakodnevno mi se javljaju ljudi. Kad su vidjeli da sam cijelu stvar prijavio USKOK-u, eto iz sata u sat imam nova saznanja i uskoro ću ponovno posjetiti tu državnu instituciju i reći im neke novosti koje sam saznao u međuvremenu, a vezane su uz Stjepana Kožića. Prvo ću reći USKOK-u”, rekao je Beljak u nedjelju.

Zagrebački župan Stjepan Kožić negirao je spomenute optužbe i u propćenju napisao da će Beljaka tužiti za klevetu. ”Tvrdnje da sam na bilo koji način povezan s prelaskom gospodina Madjera ima za cilj jedino i isključivo naštetiti mom ugledu zbog čega ću protiv gospodina Beljaka podnijeti tužbu za klevetu”, stoji u Kožićevom priopćenju, piše Dnevnik.hr.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu