Gotova je obdukcija tijela koje su pronašli u zamrzivaču u Međimurju

Uskoro bi trebalo biti poznato više detalja o tome kako je stradala Jasmina Dominić

ZADNJA IZMJENA: velj 19, 2019

Oko 12:30 završena je obdukcija tijela Jasmine Dominić koje u subotu pronađeno u zamrzivačku obiteljske kuće u Palovcu, javlja N1. Uskoro bi se, dakle, trebalo trebalo znati više o okolnostima pod kojim je stradala djevojka koja je nestala još 2000. godine. Kako su ranije pisali mediji, obdukcija je nekoliko dana odgađana jer se čekalo da se odmrzne tijelo koje je, kako se pretpostavlja, 18 ili 19 godina bilo u škrinji obiteljske kuće.

Jutarnji list piše da je obdukcija utvrdila kako je uzrok smrti nesretne žene puknuće lubanje, koje je rezultat najmanje dva udarca u glavu. Za ubojstvo Jasmine Dominić osumnjičena je njezina sestra koja je, kako smo jučer ekskluzivno doznali, sve priznala policiji. Smiljana Srnec uskoro bi trebala biti i službeno ispitana u Županijskom državnom odvjetništvu Varaždin.

Policija pretraživala kuću još 2005.

Međimurska policija jučer je potvrdila da je još 2005. pretraživala kuću u kojoj je nedavno pronađen leš. “Mogu reći da smo bili više fokusirani na van, prema tim nekim informacijama, čak i na neka okolna mjesta. Međutim, tada nismo imali informacija da bi se to moglo dogoditi unutar kuće”, rekao je glasnogovornik međimurske policije Nenad Risek na novinarsko pitanje kako to da policija nije otkrila leš prilikom pretrage kuće.

Kazao je i da su s članovima obitelji kontaktirali i nakon nestanka Jasmine Dominić, no oni su tvrdili “da je otišla na brod, u inozemstvo te da su s njom u kontaktu”. “Dosta su nas odvlačili u drugu stranu”, rekao je Dominić te dodao da su “poduzimali niz mjera, uključujujući poligrafska testiranja, koja su ih odagnala od te sumnje”. Više o cijelom slučaju možete pročitati ovdje.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program