Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Građanska Srbija je uspjela. Ukida se Zadruga, jedan od najtoksičnijih reality programa uopće

Mitrović uvjerava kako ovo radi na preporuku predsjednika Vučića

FOTO: Screenshot YouTube / Pixsell

Otkako je u Srbiji došlo do dvije masovne pucnjave s golemim brojem žrtava u manje od 48 sati, brojni građani prosvjeduju i između ostalog, traže ukidanje prikazivanja nasilja na nacionalnim televizijama, pa i gašenje reality programa koji ga promoviraju. Jedan od takvih reality programa je Zadruga.

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, objavio kako je odlučio ugasiti kontroverzni reality. Zadruga se emitira godinama, a prva sezona prikazana je 2017. godine. U njoj gledatelji često mogu vidjeti burne svađe, tuče, psihičko i fizičko nasilje natjecatelja jednih prema drugima.

Mitrović gasi na preporuku Vučića?

Mitrović je na Instagramu objavio: “Na preporuku Predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program Zadruga.”

Usto je Mitrović dodao: “Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog osobnog interesa!” Mitrović je odluku obznanio na dan kada Vučić planira veliki skup u Beogradu.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više