Gradonačelniku Petrinje, koji se naljutio zbog zabrane festivala ojkanja, netko je provalio u kuću

Kaže kako se nada da je riječ samo o lopovima i pljački, a ne i političkoj poruci

ZADNJA IZMJENA: kol 25, 2018
Foto: PIXSELL

Petrinjskom gradonačelniku i saborskom zastupniku Darinku Dumboviću netko je u noći s četvrtka na petak provalio u kuću. Informaciju je Jutarnjem listu potvrdila sisačka policija iz koje kažu kako čekaju da se gospodin Dumbović vrati s godišnjeg odmora kako bi ustanovili je li nešto ukradeno.

Dumbović koji je trenutno na Korčuli rekao je Jutarnjem kako se vraća u Petrinju i da će tek tada znati što su lopovi odnijeli. No, kaže, sve su ispremetali, porazbijali prozor i vrata i onesposobili alarm i video nadzor.

Dumbović se usprotivio otkazivanju festivala ojkanja

Nakon što je zbog branitelja otkazan festival ojkanja, Dumbović je javno negodovao. Za Hinu je rekao da izražava žaljenje zbog odgode Festivala, napomenuvši kako je Petrinja slobodan i gostoljubiv grad za sve građane. “Nitko nema pravo ugrožavati i ograničavati nečiju slobodu jer je Petrinja oduvijek bila kulturni i multinacionalni grad”, rekao je Dumbović.

Sad kaže kako ne želi vjerovati da ovdje nije riječ samo o lopovima i pljački, nego o političkoj poruci zbog njegovih stavova i politike. “Znat ću više kada dođem doma, kada vidim je li riječ o pljački, ili političkom vandalizmu”, kaže Dumbović za Jutarnji.

…AL NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT ..Ništa od mog godišnjeg odmora ! Ni pet dana nisam imao mira!Prvo “ojkače”,…

Objavljuje Darinko DumbovicPetak, 24. kolovoza 2018.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program