Greta Thunberg na Twitteru krasno trola Donalda Trumpa koji joj se pokušao narugati

Za biografiju na Twitteru iskoristila je rečenicu kojom joj se američki predsjednik pokušao narugati

ZADNJA IZMJENA: ruj 24, 2019

Greta Thunberg, tinejdžerska klimatska aktivistkinja o kojoj priča cijeli svijet, evidentno ima i izvanredan smisao za humor. Za slučaj da niste pratili, Greta je jučer govorom otvorila UN-ov summit o klimi, a u njemu je prozvala sve svjetske vođe koji je čine dovoljno u borbi protiv klimatskih promjena.

U emotivnom i potresenom govoru, prozvala ih je da su joj ispraznim riječima ukrali snove i djetinjstvo. Među onima koji su slušali njen govor nije bio Donald Trump koji je jedan od glasnijih osporavatelja klimatskih promjena.

Trump joj se narugao, a ona mu je krasno uzvratila

No, on i Greta sreli su se kasnije na hodniku. Trump se, doduše, pravio da ju ne vidi. Doslovno ju je ignorirao, a prezir s kojim ga je ona promatrala uskoro je postao viralan. Iako ju je prvo izignorirao, obratio joj se kasnije na Twitteru. Točnije, narugao joj se.

Podijelio je snimku Gretinog govora u UN-u, uz komentar kako se “čini kao jako sretna mlada djevojka koja se veseli svijetloj i divnoj budućnosti”. Dodao je i kako mu je “jako dragu što ju je vidio”.

No, očito nije posve svjestan s kim ima posla pa je Greta sad zgodno uzvratila na njegovu provokaciju. Tu rečenicu – “She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!” fino si je iskopirala u opis na Twitteru. Realno, dugo nismo vidjeli bolje trolanje.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program