Politika & Kriminal

Grmoja prijavio prijetnje policiji, kaže da preko njih ne može prijeći jer mu spominju obitelj

Poručio je da neće odustati od borbe za svoja uvjerenja

FOTO: screenshot N1

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja objavio je kako je podnio kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću. Podsjetimo, Grmoja je pred novinarima ranije danas rekao kako je posljednji dana primao prijetnje smrću te kako se posljednja koju je dobio noćas, odnosila njegovo dijete.

Napisao je pritom kako je uz prijetnje primio i salve uvreda. Podsjetimo, Grmoja je zadnjih dana objavljivao screenshotove rasprava s Facebooka i Twittera, kao i neke naslove u medijima nakon što je u Pressingu televizije N1 rekao kako će izraditi antipedofilski zakonski paket u kojemu će predložiti stroge kazne za pedofile, a čiji će dio možda biti i LGBT propaganda.

Kaže da je spreman umrijeti za svoja uvjerenja

U svojoj ranijoj današnjoj objavi na Facebooku je otkrio kako je primio prijetnje smrću upućene njemu i njegovoj obitelji te dodao kako to ne bi inače prijavio policiji, ali izbora nema, budući da su mu spomenuli i bližnje. Nekoliko sati kasnije pratitelje je obavijestio da se zaista obratio policiji.

Podigao sam kaznenu prijavu u I. Policijskoj postaji Zagreb zbog prijetnji smrću. Kroz ove dane primio sam više uvreda i prijetnji ali sinoćnje su takve prirode da se preko njih ne može prijeći. Prvenstveno, jer se u njima prijeti mojoj obitelji i mom djetetu.

Još jednom pozivam sve na smirivanje tenzija i na dijalog i razumijevanje koje nam je toliko potrebno. Naravno, to ne znači da ću odustati od svojih stavova. Ovaj ili ova koju sam prijavio me noćas pitala jesam li spreman umrijeti za svoja uvjerenja, odgovor je bio: SPREMAN SAM! To je i poruka za sve one koji misle da ću odustati”, poručio je Grmoja.

Podigao sam kaznenu prijavu u I. Policijskoj postaji Zagreb zbog prijetnji smrću. Kroz ove dane primio sam više uvreda i…

Posted by Nikola Grmoja on Tuesday, July 6, 2021

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu