Politika & Kriminal

Grmoja se žali da je žrtva medijske harange, spominje i linč: 'Nikome nećemo dopustiti da nas preodgaja'

Kaže kako se ugrožava sloboda govora

Saborski zastupnik Nikola Grmoja ne prestaje sa svojim izjavama koje podižu buru u javnosti. Podsjećamo, priča oko Grmoje je krenula nakon njegove incijative da se u takozavni antipedofilski zakon koji namjerava predložiti saboru ugura i zabranu “LGBT propagande” mlađima od 18 godina. Sličan zakon je u Mađarskoj donio i premijer Viktor Orban.

Grmoja se jutros oglasio na svojem Facebook profilu. “Dragi ljudi, haranga ne prestaje. U tu harangu se uključio i dio medija pa me optužuju za nekakav linč”, počinje svoju objavu saborski zastupnik Mosta. Nastavlja kako je jedini linč kojem trenutno svjedočimo “linč nad slobodom govora i uvjerenja, linč nad nama koji želimo svoju djecu zaštititi i odgajati u skladu s našim uvjerenjima”.

Piše kako neće odustati od svojih namjera

Potom piše kako je njegova namjera, od koje ne kani odustati, zaštiti djecu od pedofila i od prerane seksualizacije. “Ona se danas nažalost događa preko svih segmenata moderne kulture (modne industrije, filmske, glazbene i gaming industrije)”, piše.

“Svjesni smo da će svatko od nas roditelja djecu trebati nekako nekako zaštititi od toga, ali ono za što se možemo izboriti je da barem takvim sadržajima ne budu izloženi u školama i odgojnim ustanovama. Unatoč uvredama kojim sam izložen, nikom nisam i neću uzvratiti istom mjerom”, nastavlja.

Na kraju Grmoja piše da će se prema svakom čovjeku “neovisno o njegovim stavovima, uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji”, odnosit s poštovanjem. “Ali nikom nećemo dopustiti da nas preodgaja a posebno da dira u našu djecu!”, napisao je Grmoja.

Dragi ljudi, haranga ne prestaje. U tu harangu se uključio i dio medija pa me optužuju za nekakav linč. Jedini linč…

Posted by Nikola Grmoja on Saturday, July 3, 2021

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu