Komentari

Grmojin uznemirujući ispad homofobije: Što on to želi, uvesti seksualnu policiju u Hrvatsku?

U Grmojinoj glavi pedofili i homoseksualci očito su srodne skupine

Kopiranje Orbanove totalitarne agende moralo bi dovesti ovo društvo točno u tu mračnu i žalosnu slijepu ulicu gdje će LGBT građani biti stjerani u mišju rupu, neprihvaćeni, nepodnošeni, kriminalizirani i silom nevidljivi kako svojim jastvom ne bi utjecali na seksualno ''zdravlje'' maloljetnika. A sve to zato da se represijom zaštiti Grmojina sveta heteroseksualnost.

Dok se u Zagrebu zbog korupcije odvijaju lančana uhićenja sumnjivaca iz Bandićeve ere, a policajci trpaju u pritvor čak i glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, kome je 2017. godine direktorsku čast ukazala vlada Andreja Plenkovića i Mostovog Bože Petrova, prvak stranke Most Nikola Grmoja smatra da je društveno propulzivno udariti na drugu busiju.

Jučer je, dakle, na televiziji N1 objavio kako razmišlja o tome da u zakon koji će napisati do jeseni uklopi i zabranu izlaganja djece gay propagandi. Njegov će zakon primarno biti ”antipedofilski”, ali u njemu bi se – osim za strože kažnjavanje seksualnih predatora nad djecom – našlo mjesta i za tretman LGBT tematike u javnom prostoru. Nadahnut novinarskim pitanjem o zabrani predstavljanja gay načina života u pozitivnom kontekstu u svrhu ”zaštite maloljetnika”, koju je vlada Viktora Orbana prije dva tjedna uspjela progurati u mađarskom parlamentu, Grmoja je spremno uskliknuo kako će i on tražiti isto u Hrvatskoj. I to unutar ”antipedofilskog zakona” budući da su u Grmojinoj glavi pedofili i homoseksualci očito srodne skupine.

Uznemirujući ispad homofobije

Danas se Grmoja nešto izmotava kako nije rekao ništa loše o građanima gay seksualne orijentacije. Neka žive kako žele, samo neka se ”njemu i njegovoj djeci ne nameću njihova uvjerenja”. Ali kasno je jer je ljude već nepopravljivo uvrijedio sumanuto ih poravnavajući s pedofilima, točno kao i njegov uzor Orban.

A pedofili, kao što znamo, mogu biti heteroseksualci i homoseksualci. Prema svjetskim i našim poznatim slučajevima, češće su heteroseksualci pa u mraku zaskaču djevojčice u dokoljenkama. Jedino su u dugoj povijesti Katoličke crkve stalna specijalnost bili dječaci, čega se srami i današnji Papa. Prema tome, groziti se u istom paketu pedofilima i gejevima, u startu je uznemirujući ispad homofobije. A taj još k tome dolazi od zastupnika i stranke kojima su vječno na jeziku ”sloboda” i ”ljudska prava”. Teoretski, dakako, zna se da to uvijek dobro zvuči.

Grmoja, osim toga, priznaje da nije ni pročitao ultraški Orbanov zakon, kaže da bi ga tek ”trebao proučiti”, a na njega se svejedno kači pozivajući se na zaštitu djece.

Radikalan zakon u Mađarskoj

Prema tom zakonu, koga je već žestoko osudila znatna većina zemalja EU, ali navodno napredna Plenkovićeva vlada nije, zabrana promicanja homoseksualnosti pred maloljetnicima” uključuje zabranu predavanja o homoseksualnosti u školama i zabranu reklama i javnog istupanja koje se može dovesti u vezu s opravdavanjem homoseksualnosti. Istospolnim parovima u Mađarskoj je već prije zabranjeno usvajanje djece, a u medicinski opravdanim slučajevima već je zabranjena i promjena spola. Ako si rođena kao žena a raste ti brada i osjećaš se kao muškarac, tko ti je kriv što su ti se hormoni pošemerili.

Dakle, novi zakon koji se tako dopao Grmoji dodatni je olovni uteg na živote LGBT populacije u Mađarskoj. Budući da je radikalna homofobija Orbanovog Fidesza zakonski ispisana širokim potezima pera, stupanje njihovog zakona na snagu može uskoro uroditi bilo čime što autokratski um može zamisliti. Jer pod ”propagandu” gay načina života mogu se podvesti knjige i slikarstvo koji govore o homoseksualnosti kao nečemu također normalnome, filmovi i baletni komadi, a Gay Pride manifestacije i šarene gay zastave postaju posve isključene.

Seksualno ispravni Grmoja

Eto za to se zalaže Grmoja premda je novinaru N1 – nemajući kud – rekao da bi ”prihvatio” kad bi ga kći jednog dana posjela za stol i objavila da ima djevojku. Kako bi ”prihvatio”? Tako da je zatvori u kuću i očinski preodgaja? Da je na silu uda za osobu suprotnog spola pa da žive sretno i korektno? Da joj zaprijeti da će je razbaštiniti ako bilo kojom gestom pokaže tko je?

Zar naš seksualno ispravni Grmoja želi da se u Hrvatskoj uspostavi seksualna policija koja će bacati slavne knjige iz biblioteka, stavljati filmove na crne liste, zabranjivati kazališne komade, paliti slikovnice u kojima se djecu uči da budu tolerantni i cenzurirati medije. Izgleda da da.

A kopiranje Orbanove totalitarne agende moralo bi dovesti ovo društvo točno u tu mračnu i žalosnu slijepu ulicu gdje će LGBT građani biti stjerani u mišju rupu, neprihvaćeni, nepodnošeni, kriminalizirani i silom nevidljivi kako svojim jastvom ne bi utjecali na seksualno ”zdravlje” maloljetnika i na to kako će oni ”oblikovati svoj rodni identitet”. A sve to zato da se represijom zaštiti Grmojina sveta heteroseksualnost. Jer opće je poznato da se gay postaje čim pročitaš Oscara Wildea ili pogledaš Almodóvara. Kako jadno od jednog profesora koji je završio humanistički fakultet.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu