Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

HDZ odgovorio na optužbe zbog uhićenja u Zadru: 'Komesarka Ahmetović demonstrirala svu raskoš lažljivosti'

Prozvali su i čelnicu GLAS-a Anku Mrak Taritaš, kao nekadašnju Milanovićevu ministricu

HDZ je na Facebooku reagirao na vijest o uhićenju muškarca u Zadru koji je na društvenoj mreži napisao da premijera Andreja Plenkovića treba dočekati ”pokvarenim jajima”. U objavi koju su naslovili ‘PODSJETNIK ZA „ZABORAVNE“ & LICEMJERNE’ prozivaju SDP-ovu Mirelu Ahmetović i čelnicu GLAS-a Anku Mrak Taritaš, koje su kritizirale uhićenje.

Tako, između ostalog, pišu kako je ”SDP komesarka Ahmetović opet demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja i lažljivosti”, a u objavi su priložili dva screenshota članaka u kojima se izvještavalo o sličnim uhićenjima u vrijeme kada je SDP bio na vlasti.

Nadalje u objavi piše: ”Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”.

‘Samo su dvostruki kriteriji vječni’

U lažnim se optužbama, pišu još, ”komesarki priključila i čelnica ‘utjecajnog’ GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica”.

”Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog „znamenitog“ mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!”, poručuju iz HDZ-a.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu