Brkić ne dopušta da ga Milanović zove Vaso, otkrio tko na to ima pravo

Glavni tajnik HDZ-a reagirao je na izjavu o 'razini tamnog vilajeta'

ZADNJA IZMJENA: stu 30, 2015
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U nedjelju je premijer Zoran Milanović u Bruxellesu reagirao na izjavu Tomislava Karamarka da je on stvorio obavještajno podzemlje, kazavši da je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) s Draganom Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu, a s Karamarkom i Brkićem “razinu tamnog vilajeta”. “To je razina koju smo dosegli s njim i njegovim timom. Razina Tomislava Karamarka i Vase Brkića je razina tamnog vilajeta i s te razine smo se digli i sad smo konačno u Europi”, rekao je Milanović.

Vaso je moj kodni ratni nadimak

Na sve to reagirao je glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić na svome Facebooku. Poručio je Milanoviću da je Vaso njegov kodni ratni nadimak. “Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati ‘Vaso’!”, poručio je Brkić na Facebooku gdje je oštro napao Milanovića.

“Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a g.Tomislavu Karamarku na javni upit, tko to štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUDI-a, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem.
Zoran Milanović nekadašnjem Ravnatelju Hrvatskih sigurnosnih službi i Načelniku PU Zagrebačke iz ratnih vremena slavnih “ALFI”, koji su zajedno sa drugim ratnim postrojbama obranili Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja “tamni vilajet”, napisao je u objavi Brkić.

Milanovića nazvao propalim diplomatom

“Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog preds. Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije, Zoran Milanović dezertirao u “briselske hodnike”. Najteža odluka iz njegove “odiseje” u Briselu, bila je, za koji će se polovni automobil odlučiti. To je “braniteljska” biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u “tamni vilajet”.

Inače “Vaso” je moj kodni ratni nadimak, ali to “BRISELSKI ZOKA” koji rata nije vidio ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati “Vaso”!”, stoji u Brkićevoj objavi.

[MILANOVIĆ; BRANITELJ "BRISELSKIH HODNIKA"] Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a g.Tomislavu Karamarku…

Posted by Milijan Brkić on 29. studenoga 2015

Maša Ilotić
Telegram autor
765 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program