Politika & Kriminal

HGSS-ovci veličanstveno čestitali Matei Jelić na olimpijskom zlatu; ovim gigantskim transparentom

Transparent dugačak 25 metara razvukli su na kninskoj tvrđavi

FOTO: HGSS

Jučer je za Mateu Jelić, našu taekwondoašicu koja je osvojila zlato na Olimpijskim igrama, u Kninu priređen veliki doček. Dio iznenađenja bio je i transparent koji je HGSS razvio na kninskoj tvrđavi.

“Matea Jelić, ponos Knina i Hrvatske”, pisalo je na njemu uz logo Olimpijskih igara. Golemi transparent dimenzija 25×3 tiskan je, sašiven i postavljen na zidine drevne tvrđave u suradnji HGSS-a Šibenik, grada Knina i firme Jako sport.

“Ovo je najmanje što smo mogli napraviti za našu dvadesettrogodišnju zlatnu olimpijku kojoj i ovoga puta iskreno čestitamo na uspjehu te joj želimo sretan nastavak sportske karijere i sreće u svim aspektima života. Sretno Matea”, poručili su iz HGSS-a.

Šivanje transparenta za doček Mateje Jelić HGSS
Postavljanje transparenta za doček Matee Jelić HGSS

Matea je osvojila prvo zlato za Hrvatsku na ovim igrama

Matea Jelić je zlato osvojila u kategoriji do 67 kilograma u taekwondo. Ujedno je to bila i prva zlatna medalja za Hrvatsku u Tokiju ali i najbolji nacionalni taekwondo rezultat u povijesti Igara.

Nakon što je osvojila zlato, svoj uspjeh je, prilično skromno, prokomentirala za HRT. “Hrvatski taekwondo je sve jači, nadam se da će se mladi zaljubiti, to mi je bio najljepši cilj, da ljudi vide koliko je prelijep ovaj sport. Nadam se da će mladi vidjeti i pokušati ostvariti olimpijski san jer je moguće. Ja sam obična cura iz Knina koja se borila za svoje snove, ako ja mogu, mogu svi”.

http://www.hgss-stanicasibenik.hr/clanci/podizanje-transparenta-zahvale-matei-jelic/267.html čestitke uspjehu Matei Jelić🥂🥂

Posted by HGSS Stanica Šibenik on Friday, July 30, 2021

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu