Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Izbo suprugu i njezina prijatelja, bore im se za živote. Prošli tjedan uhićen jer je ženi prijetio da će je ubiti, sudac ga pustio

Napadač se nakon četiri sata bijega predao policiji

FOTO: Nikola Mraović / GS Press

U gospićkom naselju Jasikovac u ponedjeljak oko 17.15 sati dogodio se pokušaj dvostrukog ubojstva, javio je lokalni portal GS Press. Iako još nema službenih informacija, navodno je riječ o ljubavnom trokutu koji je umalo završio tragično.

Kada se suprug (36) vratio doma, zatekao je navodno suprugu (27) i njezinog prijatelja (21). Zgrabio je nož i obje osobe su zadobile teške i po život opasne tjelesne ozljede u vidu višestrukih ubodnih rana pa su smjesta prebačeni u gospićku Opću bolnicu odakle je muškarac ubrzo prevezen u Zadar.

Potjera trajala četiri sata

Napadač se dao u bijeg, a Jutarnji javlja da se oko 22:15, nakon razgovora s pregovaračem, predao policiji te da je prebačen u Gospić na krim obradu.

Glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je ranije kako je policija nad počiniteljem prošli tjedan završila kriminalističko istraživanje zbog prethodnog nasilja. “Isti je muškarac osumnjičen prošlog tjedna za kazneno djelo oduzimanja slobode i prijetnji prema istoj ženskoj osobi. Pušten je da se brani sa slobode uz izrečenu mjeru opreza zabrane približavanja na udaljenost od 50 metara, ali je očito da je mjeru prekršio i sumnjiči ga se za još teža kaznena djela”, rekla je Brozičević.

Prema riječima ravnateljice gospićke bolnice Sandre Čubelić, dvoje ozlijeđenih je životno ugroženo jer imaju višestruke ubodne rane u predjelu vitalnih organa, prsišta i trbuha.

Fotografije Nikole Mraovića objavljujemo uz dozvolu portala GS Press.

Za počiniteljem je pokrenuta potjera Nikola Mraović / GS Press
Za počiniteljem je pokrenuta potjera Nikola Mraović / GS Press

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više