Ipak nam je drago da smo noćas bili budni, Pernar je Jandrokoviću bacio najzabavniju repliku ikad

Da bismo bili posve iskreni, moramo priznati da je i šef Sabora bio vrlo brz u sljedećem odgovoru

ZADNJA IZMJENA: stu. 11, 2017

Rasprava u parlamentu, koja je započela jutros u 9.30 SDP-ovom inicijativom za pokretanje pitanja povjerenja Vladi zbog Agrokora, raspala se već ranije poslijepodne. Oko 23.50 ponovno je govorio Ivan Pernar. Njegov dulji istup temeljio se na tezama što bi sve bilo da je Živi zid na vlasti.

Nabrajao je svašta; cijepljenje ne bi bilo obavezno, Pernar bi mogao crtati grafite jer bi se policija bavila ozbiljnim kriminalcima, na autoputu ne bismo morali čekati na naplatnim kućicama jer bi postojale vinjete, marihuana bi bila legalizirana i tako dalje.

Jandroković je prvi počeo s pokušajima humora

Kad je završio s izlaganjem, predsjednik Sabora Gordan Jandroković pokušao je biti duhovit pa je kazao: “Da je Živi zid na vlasti, ja sada ne bih bio ovdje nego bih doma spavao”.

Štos mu nije bio posve neuspješan, u sabornici se čuo smijeh, ali onda je Pernar izletio s, moramo priznati, urnebesnom replikom. Citiramo:

– “Da je Živi zid na vlasti, vi biste, gospodine Jandrokoviću, bili uz nas”.
– “Vi to nudite koaliciju?”
– “Ne. Nego da je Živi zid na vlasti, možda biste vi stajali uz mene kao kraj Ive Sanadera, Jadranke Kosor, Karamarka i sad Plenkovića”.

Pošteno je spomenuti da ni šef Sabora nije bio spor

Kako bismo bili posve iskreni, moramo spomenuti i da je gospodin Jandroković ipak bio brz. Kazao mu je:

“Vrlo rado, kolega, vi i ja zajedno u HDZ-u, kao nekad!”.

Snimku polemike Pernar je stavio na Facebook pa je možete pogledati ovdje. Najzabavniji dio je pri kraju, zadnjih 30-ak sekundi ovog videa: