Iscurio identitet specijalca koji je zbog iznude poduzetnika uhićen s glumcem iz Krim Tima

Uhićen je Andrija Vrhovac, aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko

ZADNJA IZMJENA: sij 18, 2020
Foto: Telegram redakcija

Portal Index maloprije je objavio informaciju da je uhićeni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, koji je navodno s bivšim policajcem i glumcem serije KT2 Leonom Lučićem sudjelovao u pokušaju iznude poduzetnika i tučnjavi, Andrija Vrhovac. Ta je informacija u međuvremenu opotvrđena i Telegramu.

Kako doznaje Index, Vrhovac je svojedobno suspendiran zbog obiteljskog nasilja. Prema Telegramovim izvorima prijavila ga je bivša supruga s kojom je trenutno usred borbe za skrbništvo nad djetetom. Vrhovac se tek prije nekoliko dana vratio na posao nakon suspenzije.

Prepoznali ga poduzetnik i njegov tjelohranitelj

Specijalac je, prema ranijim informacijama, uhićen danas nakon što su ga poduzetnik iz Zaprešića i njegov prijatelj, inače MMA borac, prepoznali kao osobu koja je s Lučićem prošli petak bila na nadvožnjaku autoceste A1 gdje je nakon pokušaja iznude došlo do tučnjave.

Navodno je zajedno s Lučićem uperio oružje u poduzetnika od kojeg je iznuđivano 100 tisuća eura. Riječ je o slučaju propale policijske klopke o kojem se piše već tjedan dana.

Tvrdio da je došao zbog pokvarenog auta

Poduzetnik je, naime, policiji prijavio iznudu, te je dogovoreno da se novac označi kako bi počinitelji bili uhićeni. Umjesto da dođe do toga, poduzetnik je, tvrdi policija, sam dogovorio klopku tijekom koje je došlo do tučnjave između njega i njegova tjelohranitelja te Luči i specijalca koji je bio s njim.

Prije dva dana specijalac je još tvrdio kako se slučajno zatekao na nadvožnjaku jer ga je Lučić zvao zbog pokvarenog automobila. Čak je uvjeravao kolege da mu bivša supruga sve to namješta. Lučić se trenutno nalazi u bolnici u teškom stanju.

 

Više s weba
Ostanite uz telegramov program