Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Iz Vlade javljaju da premijer nije bio ni u jednom od njihovih Audija koji su se jučer sudarili u Makarskoj

Potvrdili su da su njihovi automobili, ali da nisu bili dio štićene kolone

FOTO: Makarska Danas

U prometnoj nesreći u utorak kod Makarske, u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba već je pričinjena materijalna šteta, sudjelovala su dva vozila Ureda za opće poslove (UZOP) Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske.

Vozila Ureda za opće poslove Sabora i Vlade nisu bili dio štićene kolone vozila prilikom dolaska predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u Makarsku nego su vozili iza i sudjelovali u prometnoj nesreći, navode iz Vlade.

Nisu iz štićene kolone

Dodaju da u nesreći nisu sudjelovala vozila Ministarstva unutarnjih poslova (MUP), odnosno premijerove pratnje koja čini štićenu kolonu i vozila pod pratnjom.

U splitskoj policiji su za Hinu potvrdili da je na mjestu događaja obavljen očevid, a vozaču je izdan prekršajni nalog. Prometna nesreća dogodila u 11.53 sata u Krvavici na samom ulazu u Makarsku. Dva su se Audija sudarila u trenutku kada nisu držali razmak. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a u sudaru osim ta dva vozila iz Ureda za opće poslove nije bilo drugih sudionika.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više