Politika & Kriminal

Izlaze detalji incidenta u Gračanima: Čovjek je, prije nego se autom zabio u shopping centar, prvo napao prodavača i suprugu?

Zaštitari su ga savladali i zadržali do dolaska policije

14.04.2021., Zagreb - Nepoznati pocinitelj nakon sto je napao zaposlenike Meridijan 16 centra s automobilom se zabio u ulazna vrata centra. Policijski ocevid je u tijeku. 
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Danas rano poslijepodne u zagrebačkoj četvrti Gračani došlo je do tučnjave koja je kulminirala kada je jedan muškarac sjeo u auto i njime se zabio u vrata lokalnog trgovačkog centra. Očevici su ukratko opisali što se dogodilo i kazali da je čovjeka na kraju odvela policija. Novinari portala Dnevnik.hr sada su razgovarali s djelatnicom obližnje prodavaonice koja je vidjela čitav incident.

Žena kaže da se napadač prvo potukao s prodavačem iz ljekarne. “Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga kod našeg izloga. Nakon toga je tehničar pobjegao natrag u ljekarnu i zatvorio se”, opisala nam je svjedokinja za portal Nove TV.

Zaštitari su ga držali do dolaska policije

Nakon što se fizički obračunao s djelatnikom ljekarne, agresivni muškarac nasrnuo je na svoju suprugu koja radi u trgovačkom centru u kojem se napad dogodio. Potom se udaljio, a svjedokinja priča kako su se ona i drugi očevici sakrili jer su bili uvjereni da je otišao po oružje.

Kao što se vidi na fotografijama s mjesta događaja, muškarac je u jednom trenutku sjeo u auto i njime se zaletio u vrata trgovačkog centra. Žena s kojom su razgovarali novinari Dnevnika.hr kaže da tu nije bio kraj problemima.

“Nije surađivao, pokušao si je oduzeti život. Htio je skočiti s ograde, prvo ispred ulaza, a kasnije na parkingu kod stepenica gdje su ga zaštitari uhvatili i držali sve dok nije došla policija”, priča svjedokinja događaja.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu