Politika & Kriminal

Između Hrebaka i Bernardića baš se jako zaoštrilo: 'Dragi Davore, moja poruka ti je da prvo vratiš pare'

Šef SDP-a napao je bjelovarskog gradonačelnika zbog koalicije s HDZ-om

Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

Predsjednik HSLS-a i gradonačelnik Bjelovara, Dario Hrebak, maloprije je prilično oštro reterirao Davoru Bernardiću nakon što ga je šef SDP-a napao zbog koalicije s HDZ-om.

“Bernardić je ponovno zablistao s novom izjavom “uličarske retorike” gdje me indirektno optužio da sam kriminalac i lopov jer koga podržava HDZ taj ne može biti ništa drugo”, započeo je Hrebak obračun putem priopćenja koje je poslao medijima.

“Iako nije baš pristojno javno vrijeđati domaćina grada u koji si došao, pogotovo ako si došao u najtransparentniji grad u državi, SDP se očito odlučio da ova kampanja ide u smjeru “što više blata, to bolje”. Nažalost, očekivao sam više od „navodnog“ kandidata za premijera Davora Bernardića”, nastavlja prvi čovjek Bjelovara.

Šefa SDP-a prozvao za uhljebljivanje kadrova

“Dragi Davore, moja poruka ti je da prvo vratiš pare, onih 260 000 kuna koje nisi smio primiti, pa će lijepljenje etiketa tko je korumpiran, a tko je lopov, možda izgledati uvjerljivije kad izađe iz tvojih usta. Svjestan sam da je kampanja krenula i da me napadate u zadnje vrijeme zbog podrške koju imam u II. izbornoj jedinici, a pogotovo u Bjelovaru. Očito je i vidljivo da sam vam zbog toga “trn u oku”, ali mene zanima da se uvede transparentnost i da građani znaju kako se troši svaka kuna iz proračuna”, poentirao je.

Hrebak je na kraju priopćenja podsjetio Bernardića da, kako je istaknuo, ne zaboravi posjetiti svoj novoutemeljeni ogranak svježe zaposlenih SDP-ovih uhljeba u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji zvanoj uhljebistan. “Nakrcali ste ih dosta u zadnje vrijeme”, poručio mu je.

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu