Javio se vlasnik pizzerije čiji je zaposlenik prijavljen da je raskomadao mačića; ispričava se i kaže da više ne radi tamo

Vlasnik varaždinske pizzerije čin svog bivšeg pizza majstora naziva gnjusnim

ZADNJA IZMJENA: kol 29, 2019
Foto: Ilustrativna fotografija

Nakon što su mediji prenijeli vijest da je jedan lokalni pizza majstor u Varaždinu sjekirom raskomadao mačića, o stravičnom slučaju danas se oglasio vlasnik pizzerije Pizza House Raj u kojoj je čovjek radio, a na čijem parkingu je životinja navodno ubijena. U Facebook objavi vlasnik lokala čin svog sada već bivšeg zaposlenika naziva gnjusnim te ga osuđuje, usput se žaleći na linč koji je, tvrdi, doživio od javnosti otkako je pukla vijest.

“Imam potrebu ispričati se za zločin koji nisam počinio niti sam bio prisutan kada se dogodio, i tu potrebu imam baš ja koji kod kuće živim s maltezerom od 4 kile koji svaku večer spava na nogama moga djeteta”, napisao je vlasnik pizzerije. Nije posve jasno je li pizza majstor dobio otkaz ili je sam otišao, a odgovor iz pizzerije još uvijek čekamo.

Razočarenje u ljude veće no u životinje

Vlasnik između ostalog tvrdi kako je njegov obrt zbog ovog događaja izložen medijskom linču i obasut komentarima punima mržnje, zbog čega je doživio “ogromno razočaranje u ljudski rod”.

“Poanta ove moje objave je ta da u ime mojeg obrta osuđujem ovaj nemili događaj i da mi je bitno samo to da je moj obraz i obraz moga obrta u potpunosti čist a sad da li ću i dalje raditi ili ne to ću sam odlučiti kroz nekoliko dana kada se malo u meni smiri to razočaranje i slegnu emocije.. Ps: volite i dalje životinje više nego ljude, od njih ćete doživjet daleko manja razočaranja nego u ljudskog roda”, zaključio je vlasnik. Dio ljudi ga u komentarima podržava, no ima i onih koji ga prozivaju tvrdeći da već tjedan dana zna za slučaj no nije reagirao dok nije nije dospio u javnost.

S obzirom na to da smo "ja" (gazda) i moj obrt raj u proteklih 15 sati doživjeli ogroman medijski linč od strane portala…

Gepostet von Pizza House Raj Varaždin am Mittwoch, 28. August 2019

Istraga u tijeku

Vijest o neljudskom činu u javnost su iznijeli volonteri varaždinskog azila za napuštene životinje, koji vodi Udruga Spas. Jedan im je građanin, naveli su, ispričao kako je pizza-majstor sjekirom raskomadao mačića, te ga je zatim želio baciti u krušnu peć.

Udruga je na mjesto događaja pozvala i policiju iz koje su kasnije potvrdili kako je istraga u tijeku.

Zdravka Grund
Telegram autor
1730 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program