Jedan umirovljenik tvrdi da se jučer ušuljao na sastanak u središnjici Mosta. I ondje proveo sat vremena

Zahvaljujući njemu smo saznali da Milanović Karamarka zove Tomica

ZADNJA IZMJENA: pro 19, 2015
Foto: prtscr

Jučer smo pisali o tome kako je jedan građanin odlučio iskoristiti svoje pravo na prosvjedovanje i pred Mostovom se središnjicom pojavio kako bi se kandidirao za mjesto premijera i to kao nestranačka osoba. Riječ je o nedavno umirovljenom inženjeru elektrotehnike, Žarku Kasumu, koji se na nedavno održanim izborima pojavio na listi Živog zida u I. izbornoj jedinici.

Danas se pak doznalo da je ta priča imala i vrlo zanimljiv epilog. Gospodin Kasum se, naime, uspio prošvercati na jučer u Smičiklasovoj održanu sjednicu na kojoj je neprimjećen proveo nešto više od sat vremena, javlja 24sata. “Moj motiv diverzije bio je ukazati na opasnu ideju tripartitne Vlade jer je to izvrtanje demokracije”, rekao je kasnije. “Cirkusom sam htio upozoriti na cirkus kojem kao građani svjedočimo.”

Milanović se Karamarku obraća s Tomice

U nastavku razgovora javnost je izvijestio o detaljima sjednice. Javnost je obavijestio da su se oba čelnika velikih koalicija složila kako bez privole svojih strabnačkih tijela ne mogu potpisati dokument koji im je Božo Petrov predočio, ali usto smo saznali i da sad već skoro bivši premijer Milanović svog ljutog protivnika naziva deminutivom, Tomica.

Dovitljivi je umirovljenik otkriven tek nakon zakazane stanke i to zbog toga što se nije pridružio niti jednoj od prisutnih stranki. Prisutnima je mirno objasnio da se on došao javiti na objavljeni oglas koji je ovih dana zabavljao hrvatsku javnost, a potom su ga zaštitari ispratili iz prostorije.

Pustili ga bez ikakvih problema

No, pravo je iznaneđenje uslijedilo kad se u sobičku u koji je gospodin Kasum odveden pojavio Zoran Milanović i to prije no što je vremešni inženjer uspio biti legitimiran. “Osobnu nisam stigao ni izvaditi, a pojavio se Milanović koji je od svih prisutnih došao vidjeti što je sa mnom. Pitao me želim li napustiti sastanak. Nakon što sam potvrdno odgovorio pustili su me bez problema”, zaključio je Žarko Kasum.

Robin Mikulić
Telegram autor
1168 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program