Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Još jedna osoba poginula u prometu, sada pješak kod Vrbovca. To je peta u zadnja 24 sata

U mjestu Martinska Ves na pješaka je naletio kombi

26.06.2021.,Sesvete -  U sudaru osobnog vozila i motocikla jedna osoba smrtno stradala. Nesreca se dogodila u krizanju Industrijske i Jelkovecke ulice. 
Ocevid u tijeku
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL

U mjestu Martinska Ves pokraj Vrbovca u subotu navečer poginuo je pješak nakon što je na njega naletio kombi, doznaje se iz Policijske uprave zagrebačke. Nesreća se dogodila oko 19 sati i 10 minuta na križanju Zagrebačke ulice i ulice 1. svibnja, a policija još utvrđuje okolnosti.

To je ujedno peta vijest o poginulima u prometu koju smo objavili u posljednja 24 sata. Prvo je noćas na zagrebačkom Jarunu motocikl naletio na 20-godišnju djevojku koja je hodala po pješačkom prijelazu. Ona je preminula na mjestu nesreće, a vozač je u teškom stanju prebačen u bolnicu. Uskoro se doznalo da uopće nije imao dozvolu za motor i da je pretjecao po punoj liniji.

Vozač sa 0,6 promila u krvi

Noćas između 2 i 5 sati preminuo je i 70-godišnji vozač u Velikoj Kopanici. Policija je javila kako je izletio na travnatu površinu kraj ceste i udario u parkiranu prikolicu teretnog vozila. Zatim je u jutarnjim satima u mjestu Nedeljanec kraj Varaždina poginula 63-godišnja pješakinja na koju je pak naletio auto. Gospođa je od siline udarca odmah preminula. Vozač ima 26 godina i izmjereno mu je 0,6 promila u krvi.

Večeras smo pak objavili da su se oko 18.15 u Sesvetama sudarili auto i motor. Motociklist je poginuo.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu