Politika & Kriminal

Juričan odlučio spasiti SDP. 'Podnio sam zahtjev za članstvom. Najveći uzlet imali su kad je Bandić bio s njima'

Juričan je podnio zahtjev, naravno, kao Milan Bandić

Davor Juričan
FOTO: PIXSELL

Dario Juričan, poznati hrvatski aktivist koji je prije dvije godine zatražio promjenu imena u Milan Bandić, upravo je objavio da je predao zahtjev za učlanjenje u SDP. Kao Milan Bandić. Socijaldemokratska partija Hrvatske, naime, već dugo je u slobodnom padu pa ih je Juričan/Bandić odlučio spasiti.

“Danas sam podnio zahtjev za učlanjenje u SDP. SDP je svoj najveći uzlet socijaldemokracije doživio upravo u vrijeme kada je Milan Bandić bio njegov stožerni član i zaglavni graditelj. Stranka je trenutno raspolovljena, a ja, novi Milan Bandić moram biti ujedinitelj stranke”, piše Juričan.

Jučer su imali dosta loš dan

Dodaje i da “nema razloga da tako odani i potentni majstori kao Davor Bernardić ili Zvane Brumnić budu van matičnog stada, na političkoj vjetrometini i propuhu! A s druge strane naučeni su imati prirodnu poslušnost svima koji nose ime Milan Bandić. Učlanjujem se u SDP jer želim SDP kakav je nekad bio s Milanom. Kao prvoborac za bolju i socijaldemokratskiju Hrvatsku!”, piše, uz priloženu sliku ispunjenog zahtjeva, pod imenom Milan Bandić.

SDP je jučer imao još jedan dosta loš dan. Prvo je tristotinjak članova napustilo stranku, a onda je izašao novi Crobarometar koji je pokazao da im rejting i dalje nezaustavljivo klizi.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu