Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Kakav show. Vučić najavio obraćanje uživo preko Instagrama pa otkazao: 'Vjerovali ili ne, ne radi mi telefon'

'Prvi put mi ne radi telefon', požalio se Vučić

29, May, 2022, Belgrade - The President of the Republic of Serbia, Aleksandar Vucic, visited the warehouse of the Republic Directorate for Commodity Reserves - General Cargo Warehouse, Belgrade. Aleksandar Vucic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

29, maj, 2022, Beograd - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic obisao je skladista Republicke direkcije za robne rezerve - Skladiste generalnog tereta Beograd. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages 29, maj, 2022, Beograd - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic obisao je skladista Republicke direkcije za robne rezerve - Skladiste generalnog tereta Beograd.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć se iz Bruxellesa, gdje će sudjelovati na summitu EU-a o Zapadnom Balkanu, požalio preko Instagrama da mu ne radi telefon. Vučić je na putu za Bruxelles poručio kako će se uživo javiti preko Instagrama, da bi to kasnije odgodio jer mu “prvi put ne funkcionira mikrofon”.

“Ispričavam se svima, vjerovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcionira ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećajem ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija”, napisao je Vučić na Instagramu.

Vučić u Bruxellesu s premijerima Albanije i Sjeverne Makedonije

U ranijoj objavi, kada je najavio obraćanje uživo, Vučić je poručio da će to učiniti ako bude u mogućnosti, jer “o tehničkim mogućnostima nemam pojma”.

Vučić u Bruxellesu sudjeluje na summitu EU-a – Zapadni Balkan nakon što se s premijerima Albanije i Sjeverne Makedonije – Edijem Ramom i Dimitarom Kovačevskim usuglasio da će zajedno otići na summit iako su ranije razmatrali bojkot zbog bugarskog veta na otvaranje pristupnih pregovora sa Sjevernom Makedonijem.

Summit EU- Zapadni Balkan održava se netom prije odvojenog samita vođa zemalja članica na kojem će se razgovarati o davanju kandidatskog statusa Ukrajini i Moldaviji.