Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Kakav tandem. Tip u Čabru odbio alkotest i istrčao iz Škode, njegova partnerica ostala tući policajku

Oboje su pritom žestoko psovali policijskoj patroli

Šibenik: Policijska akcija suzbijanja prekršaja vozača prema pješacima 12.02.2019., Sibenik - Policija Sibensko-kninske zupanije provodi akciju suzbijanja prekrsaja vozaca prema pjesacima zbog ucestalih prometnih nesreca u kojima su sudjelovali pjesaci. rrPhoto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Dok je 52-godišnjak u subotu navečer kod Delnica odbio policijski alkotest te uz uvrede pokušao pobjeći iz automobila, njegova 45-godišnja suputnica je nakon izlaska iz vozila fizički napala i lakše ozlijedila policajku.

Iz primorsko-goranske policije u ponedjeljak su objavili kako su osumnjičenika kazneno prijavili zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari, a 45-godišnjakinju radi napada na službenu osobu. Oboje su predani pritvorskom nadzorniku.

Policijska patrola ih je u Čabru pokušala zaustaviti pri redovnom nadzoru prometa, no vozač je Škodom delničkih registracija nastavio vožnju, a zaustavio se kad su policajci upalili rotacijska svjetla.

Počeo trčati, brzo ga uhvatili

Izašavši iz auta, odbio je alkotest te je početo trčati, no ubrzo je uhvaćen i priveden u postaju, gdje je pogrdnim riječima vrijeđao policajce.

Iz auta je izašla i njegova 45-godišnja suputnica, također vrijeđajući policajce, a zatim je i fizički napala te lakše ozlijedila policajku.

Osim kaznene prijave, 52-godišnjak je prekršajno kažnjen temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više