Kerum se, očito, nije upristojio. Novinarku je gnjusno izvrijeđao, nazvao ju je ‘štracom’ i ‘budaletinom’

Kerum nije želio stati sa salvom prostačkih izjava

ZADNJA IZMJENA: ruj 16, 2020
Foto: PIXSELL

Reporterka istraživačke emisije ‘Provjereno’ Nove TV Ema Branica doživjela je šok pokušavajući od Željka Keruma dobiti jednostavne odgovore na pitanja oko stečaja hotela Marjan koji je slovio za njegov najveći projekt.

Kada mu je novinarka postavila pitanje bivši gradonačelnik Splita i bivši saborski zastupnik krenuo ju je bezobzirno vrijeđati. “Jeste vi danas popili tablete, vi niste čisti u glavi, obična štraca ste vi”, započeo je salvu uvreda Kerum.

Na pitanje novinarke zašto joj to sve govori, Kerum je samo je nastavio spustivši diskurs na još nižu razinu. “Vjerojatno se iz noći liječite jer ste po noći bili ili pijani ili drogirani, i vas je tu angažiralo, reporterku koja ne razumi ni ku***, daj, e, vidi budaletino glupa, jedi go***, ti i tko te naručio”, nastavio je.

Okidač propasti carstva

Kako je lani pisao Tportal, Kerum je hotel Marjan kupio 2005., plativši ga 170 milijuna kuna uz najavu da će ga preurediti u najluksuzniji gradski hotel. To se nije dogodilo, a golema zgrada do danas je ostala u rohbau stanju.

Upravo je taj projekt bio jedan od okidača propasti Kerumovog poslovnog carstva, jer su poslovne banke zbog nevraćenih kredita tvrtke Adriatic blokirale njegovu trgovačku tvrtku Kerum d.o.o., koja se pojavljivala kao jamac.

Početkom svibnja ove godine Uskok je zaprimio Kaznenu prijavu grupe radnika iz tvrtke Adriatic d.d. u stečaju u kojoj se traži raspetljavanje korijena dugogodišnjeg uništavanja poznatog splitskog hotela Marjan, a Kerum kaže da je prijava “budalaština”.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program