Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Kerum se raspitivao koliko košta gostovanje u Nu2. Stanković ga rasturio: 'Ne brukaj se, Žele, nemaš više tih para'

Kerumu je, izgleda, zasmetalo gostovanje Ivice Puljka kod Stankovića

29.10.2021., Zagreb - Aleksandar Stankovic, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije Nedjeljom u 2, odgovorio je Željku Kerumu na pitanje koliko košta gostovanje u toj emisiji. “Pita Kerum jel’ mu neko može reć’ kol’ko košta gostovanje kod Stankovića? Ne brukaj se, Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka… nemaš tih para više”, napisao je Stanković na Facebooku.

Naime, u nedjelju je kod Stankovića gostovao splitski gradonačelnik Ivica Puljak, koji je prošli tjedan najavio ostavku na tu funkciju, kao i ostavku svog zamjenika Bojana Ivoševića. Svemu je prethodilo podizanje optužnice protiv Ivoševića zbog prijetnji urednici Slobodne Dalmacije.

Od četvrtka je jasno da Split ide na nove izbore, a svoju kandidaturu je nekadašnji splitski gradonačelnik Kerum već najavio.

Koliko košta?

Nakon Puljkova gostovanja kod Stankovića, Kerum je jutros na Facebooku napisao: “Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta? Može kompenzacija u bozonima! Pitanja ću mu ja dati da se ne muči i recite mu da me ne pita kako sam prevario stranku Pametno i maznuo im sredstva s računa. Ustvari neka me pita šta mu ja napišem. I recite mu da me pusti da onako uljuđeno tolerantno lažem. Brzinski ću lagat da me niko ne razumi. Eto toliko za sada…”

Bivši gradonačelnik Splita je u četvrtak za N1 televiziju rekao da će se, u slučaju novih izbora, ponovno kandidirati. Poručio je i kako je on najbolji kandidat te da “Splićani više ne žele eksperimente”.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više