Kod Požege je nestao 28-godišnji hrvatski vojnik. Policija je pronašla njegov automobil

Za 28-godišnjim vojnikom traga se od četvrtka

ZADNJA IZMJENA: ruj 18, 2020
Foto: Nestali.hr

U okolici Požege službe intenzivno tragaju za nestalim pripadnikom Hrvatske vojske Draženom Zlomislićem, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, priopćili su u petak iz Ministarstva obrane RH. Navode kako za nestalim vojnikom tragaju pripadnici Vojne policije, službenici Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Iz Policijske uprave Požeško-slavonske na čijem području traže 28-godišnjeg vojnika, izvijestili su kako je u četvrtak pronađen njegov osobni automobil, ali ne i on. “Draženov osobni automobil pronađen je u nedaleko mjesta Sloboština, na području općine Brestovac”, izvijestili su.

Mole građane za pomoć

Zlomislić je visok 180 centimetara, ima kestenjaste oči, a njegov nestanak je prijavljen đakovačkoj policiji 17. rujna, navodi se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, gdje je profil nestalog vojnik objavljen.

“Molimo građane ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o nestaloj osobi da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem mail-a [email protected] ili na [email protected]”, pozvali su iz policije.

Zdravka Grund
Telegram autor
1872 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program