Politika & Kriminal

Mislav Kolakušić teško je optužio HDZ; tvrdi da su svoje potpise u kuvertama dijelili drugim kandidatima

'Jednostavno zapakirate 1000 potpisa u jednu kuvertu, 100 potpisa u drugu. To je sve velika obmana', tvrdi

FOTO: Screenshot7N1

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić tijekom jutrošnjeg gostovanja na Televiziji N1 iznio je ozbiljne optužbe na račun vladajuće stranke HDZ-a. Očekivao je, rekao je, da će se na izborima naći samo oni kandidati koji prikupe potpise, a da je HDZ svoje potpise podijelio drugima.

“Što se dogodilo? Jednostavno zapakirate 1000 potpisa u jednu kuvertu, 100 potpisa u drugu. To je sve jedna velika obmana. Mi znamo, imali smo štandove i znamo da na štandovima nikoga nije bilo. Znam da većina kandidata nije mogla prikupiti potpise ni na koji način”, kazao je Kolakušić.

Medijski tretman

Također se požalio na medijski tretman navodeći kako se ono što on radi i govori ne prenosi u medijima, dok drugi dobivaju svu medijsku pažnju.

“Niti jedna televizija nije nikad prenijela moj govor u Europskom parlamentu. Svi mediji objavljuju i rade naslovnice od nečijih objava na Facebooku. Od njihovih objava na Facebooku radi se stotinjak reportaža, od moje niti jedna”, kazao je Kolakušić.

Potrošnja za promidžbu

Prokomentirao je i svoj izvještaj o financiranju promidžbene kampanje odgovorivši na pitanje kako to da je on potrošio tek 12 kuna dok su drugi trošili značajno više: “Da su oni potrošili svoj novac, ali oni troše novac građana, sram ih bilo!”.

Upitan o tome zašto ne sudjeluje u klasičnoj kampanji kao ostali kandidati, rekao je da je Hrvatsku obišao dva puta i da nastupa točno onoliko koliko misli da treba. “Ovo je moderan svijet, ovo je moderno doba. Vi da biste s nekim komunicirali, ne morate otići u njegovu kuću”, kazao je ističući kako se njegov program nalazi na Facebooku gdje se mogu pronaći i svi njegovi stavovi.

Nastavite čitati