Leon Lučić, bivša TV zvijezda, potpuno je podivljao na novinare. Brutalno ih je izvrijeđao, a zatim im je slao puse

Bivši policajac, optužen za iznudu poduzetnika, priveden je u državnom odvjetništvo

ZADNJA IZMJENA: sij 23, 2020
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Bivši policajac poznat po ulozi u seriji Krim Tim 2, Leon Lučić, priveden je u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Lučić je bio vezan lisicama i vodilo ga je nekoliko policajaca, a kada je prilikom izlaska iz marice ugledao novinare počeo je divljati i urlati: “Što je bando destruktivna, mamu vam je**m!”, vikao je. Cijelim putem do ulaza u zgradu dobacivao je psovke, a ona je počeo slati puse, piše Večernji.

Lučić je tek u srijedu formalno uhićen, a danas priveden u državno odvjetništvo u Karlovcu. Prilikom izlaska iz zgrade odvjetništva, pak, nije dobacivao ništa, u miru je otišao nazad u maricu. Podsjećamo, Lučića se sumnjiči da je od poduzetnika iznuđivao 100.000 eura, a posljednja dva tjedna proveo je u bolnici zbog ozljeda koje je zadobio prilikom pokušaja preuzimanja novca od poduzetnika. Naime, čovjek je došao u pratnji MMA borca koji je Lučiću nanio prilično ozbiljne ozljede.

Leon Lučić vrijeđao je novinare tijekom privođenja Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Što se točno dogodilo?

U iznudi su uz Lučića sudjelovali i Andrija Vrhovec, aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko te Darko Purgar, bivši vojni specijalac i pripadnik 1. hrvatskog gardijskog zdruga. Oni su od zaprešićkog poduzetnika tražili 100 tisuća eura i prijetili mu da će ga umiješati u istragu o poreznim prevarama te da će završiti pet godina u zatvoru.

Poduzetnik je o tome obavijestio zaprešićku policiju, ali njihova rutinska akcija uhićenja se izjalovila te je prilikom primopredaje novca, na nadvožnjaku kod Draganića, došlo do sukoba. Lučić je tada pretučen te je završio u induciranoj komi.

Novinarima je govorio da su ružni i bagra Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Bio je u lisicama i vodilo ga je nekoliko policajaca Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Željka Orešković
Telegram autor
1140 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program