Politika & Kriminal

Ljudi parkirali po divljim parkiralištima na putu do plaže kod Malog Lošinja, izgorjeli im auti

Na dva parkirališta izgorjelo je 10 automobila, samo srećom se vatra nije proširila na šumu

04.05.2021., Zagreb - Pozar u reciklaznom dvoristu na adresi Sarajevska cesta je lokaliziran, a u tijeku je raskapanje i dogasivanje. vatra je zahvatila cetiri kontejnera s plastikom i papirom, a na teren je izisla Javna vatrogasna postrojba s 21 vatrogascem i sest vatrogasnih vozila, uz Dobrovoljna vatrogasna drustva Botinec, Hrasce i Sveta Klara. Uzrok pozara bit ce poznat nakon policijskog ocevida.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL
FOTO: Ilustrativna fotografija/Matija Habljak/PIXSELL
Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

U srijedu je kod Malog Lošinja došlo do požara u kojima je izgorjelo deset automobila. Vatra je izbila na dva parkirališta na predjelu Liski kod naselja Čunski.

Na teren je izašlo osam vatrogasnih vozila Javne vatrogasne postrojbe Mali Lošinj, a na svakom parkiralištu vatru je gasilo njih četiri.

Divlja parkirališta na putu do plaže

Od lošinjskih vatrogasaca doznali smo kako se samo srećom požar nije proširio dalje, jer je riječ o automobilima koji su se nalazili na divljim parkiralištima na putu do plaža, a u blizini je i šuma.

Pretpostavlja se da su oštećeni automobili turista, no to nam zasad nije potvrđeno. Još uvijek je u tijeku očevid, a nakon njega će o svemu biti poznato više informacija pa i uzrok požara.

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu