Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Ljudi, sve će biti OK. Bandić je upravo sam sebe imenovao šefom Stožera civilne zaštite

Gradonačelnik i njegov stožer svaki će dan održavati pressice na temu potresa i koronavirusa

04.05.2013., Zagreb - Gradonacelnik Milan Bandic u vatrogasnoj uniformi na postrojavanju vatrogasaca na Trgu bana Jelacica. 
Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Renato Petek, marljivi zastupnik u Skupštini kojem će trebati priznati velike zasluge jednom kada Milan Bandić zbilja padne, maloprije je objavio bizarnu vijest. Gradonačelnik je sam sebe imenovao načelnikom Stožera civilne zaštite Grada Zagreba.

Stoga ćemo od sutra moći pratiti svakodnevne press konferencije Milana Bandića, čovjeka koji u posljednje vrijeme javne nastupe uglavnom koristi isključivo zato da bi vrijeđao novinare ili građane grada koji vodi.

Pressice u 12, da budu prije nacionalnog stožera

Petek je na Facebooku dao i kronologiju: 16. ožujka Bandić je službeno objavio kako razrješuje Oliveru Majić i na mjesto načelnice imenuje Jelenu Pavičić Vukičević. Zatim je 24. ožujka opet izdao identični službeni dokument kojim je razriješio Oliveru Majić i imenovao Jelenu Pavičić Vukičević (jer, zašto ne?), da bi u petak sam sebe proglasio šefom stožera.

Za sutra je stoga sazvao press konferenciju i najavio kako će se obraćanje Bandićevog tima održavati svaki dan. I to u 12.00, da bude prije gledanih presica nacionalnog stožera. “Krizni stožer održavat će svakodnevne sastanke na temu razornog potresa koji je pogodio Zagreb te pandemije koronavirusa”, najavio je gradonačelnik.

BANDIĆ IMENOVAO SAMOG SEBE, SAD BU SVE SUPER! Bandić samog sebe imenovao za načelnika Stožera civilne zaštite Grada…

Gepostet von Renato Petek am Sonntag, 5. April 2020

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više