Majka ubijene djevojke iz Malog Lošinja ispričala je mučne detalje; tvrdi da je ubojica pogriješio kuću

'Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletila'

ZADNJA IZMJENA: velj 14, 2020
Foto: PIXSELL

Majka djevojke koja je ubijena u Malom Lošinju opisala je tragediju kojoj je ranije danas svjedočila. Telegramu su susjedi kazali da je ubojica u zgradi u kojoj živi obitelj žrtve tražio svoju djevojku, a majka stradale je to potvrdila u razgovoru za Jutarnji list. Kazala je da su se ona i kći našle u krivo vrijeme na krivom mjestu, te da ubojicu i njegovu partnericu nikada ranije nisu vidjele.

“On je naprosto ‘fulao’ kuću. Uletio je u naše dvorište, bio je mrkli mrak”, priča mama žrtve za Jutarnji. „Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletjela. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju, pa opet mene. Ništa nisam vidjela”, kazala je žena koja je u vrijeme razgovora s novinarima bila na policiji.

I tata ubijene tinejdžerice Indexu je ispričao kako oni uopće ne poznaju ubojicu. Rekao je kako se sve dogodilo rano ujutro, da je on krenuo na posao, a majka i kći su ostale kod kuće. “Policija je kod nas, u šoku smo svi. Mi tog čovjeka uopće ne poznamo, ne znamo tko je on. Ne znamo ni je li to on uhićen, tu je još policija, a mi smo u jednoj sobici”, rekao im je gospodin.

Jedan osumnjičeni je priveden

Kako su iz policije danas rekli za Telegram, djevojka je ubijena jutros oko 6,30 sati, u Ulici lošinjskih brodograditelja. Djelatnici Hitne pomoći bezuspješno su je pokušali spasiti. Mediji su uskoro počeli pisati da je napadač susjed obitelji žrtve te da je nožem naoružani ubojica krenuo na majku, a djevojka je stala u njenu obranu. Iz policije su tijekom dana objavili da je priveden jedan mogući počinitelj ubojstva, dok se za drugim traga.

Policija nije objavila ništa o ubojici, ali mediji su razgovarali s mještanima koji su kazali kako je osumnjičeni 42-godišnjak iz Slavonije koji je na otok doselio prije desetak godina. Piše se i da je čovjek preživljavao od ribolova, a jedan od susjeda novinarima je ispričao kako ga je većina mještana izbjegavala jer nije bio ugodan.

Navodno je živio s partnericom koja radi kao konobarica u susjednom kafiću, s kojom se razišao. Stanovnici Malog Lošinja koji su se javili Telegramu kažu da je imao problema s drogom te da je u zgradi u kojoj je stanovala žrtva tražio baš tu ženu.

Vedran Vrabec
Telegram autor
2024 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program