Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Maloljetnica u Zagrebu nožem izbola 24-godišnjaka, prijavljena za pokušaj ubojstva

Policija je objavila kako se incident dogodio u noći na petak

21.10.2020., Zagreb - Oko 20:20 policija je zaprimila dojavu o pronadjenom mrtvom tijelu u Oresju (Susedgrad). U stanu je osim mrtvog tijela pronadjen i tesko ozlijedjeni muskarac koji je takodjer ubrzo preminuo.

Photo: Marin Tironi/PIXSELL
FOTO: Marin Tironi/PIXSELL/Ilustracija

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je da je maloljetna djevojka uhićena zbog sumnje da je u noći na petak izbola 24-godišnjaka u stanu u Zagrebu. Dodali su kako je maloljetnica prijavljena za pokušaj ubojstva, a 24-godišnjak je prevezen u bolnicu. Za sada nisu poznate težine njegovih ozljeda.

Prema pisanju Policijske uprave zagrebačke, završeno je kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom “zbog sumnje u pokušaj ubojstva na štetu 24-godišnjaka”. Prema policiji, ona je 15. srpnja u ranim jutarnjim satima, u stanu u Zagrebu nakon verbalnog sukoba, nožem ozlijedila 24-godišnjaka.

Odvedena je u pritvor

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KB Dubrava. Nakon dovršene kriminalističke obrade, maloljetnica je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više