Otkriveno da je tip koji je pucao u policajce u Slavonskom Brodu ubojica koji je osuđen na 13,5 godina zatvora

Policajci su pozvani zbog pucnjave u jednom stanu, a kada su došli 40-godišnjak je ponovno pucao

ZADNJA IZMJENA: svi 28, 2020

Policajci iz Slavonskog Broda umalo su stradali kada su u utorak u ranim jutarnjim satima izašli na intervenciju u jednu stambenu zgradu u Naselju Slavonija, piše Glas Slavonije.

Naime, Operativno dežurstvo Policijske uprave brodsko-posavske pola sata iza ponoći zaprimilo je dojavu o pucnjavi u jednoj zgradi, a kada su policajci stigli do prijavljene lokacije i pokucali na vrata stana 40-godišnjak koji je bio unutra ispalio je još nekoliko hitaca prema ulaznim vratima.

Našli mu oružje i drogu

“Utvrđeno je da je 40-godišnjak iz za sada neutvrđenih razloga ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema vratima stana. Obavljenim očevidom u stanu je pronađen pištolj kojim je kazneno djelo počinjeno, kao i nekoliko komada praznih čahura”, potvrdili su iz PU brodsko-posavska.

Policija je nakon događaja pretražila nekretnine i pokretnine 40-godišnjaka te je pronašla i nekoliko dodatnih komada streljiva i oko 5 grama marihuane, a 40-godišnjaka su uhitili.

Ubojstvo od prije 15 godina

Glas Slavonije neslužbeno doznaje kako je riječ o 40-godišnjaku koji je 2005. osuđen na 13 i pol godina zatvora zbog ubojstva 26-godišnjeg mladića u Naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu.

U optužnici je stajalo, navode, da se došetao do Fiata Stilo, u kojemu je sjedio 26-godišnjak, te u njega ispalio osam hitaca i usmrtio ga na mjestu. Mladić koji se tada također nalazio u automobilu nije bio ozlijeđen. Iako nema službenih informacija, Glas Slavonije doznaje da je 40-godišnjak u cijelosti odslužio kaznu za to ubojstvo.

Zdravka Grund
Telegram autor
1860 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program