Među kakvim mi ljudima živimo. Varaždinski pizza majstor prijavljen da je sjekirom raskomadao mačića

Šefica lokalne udruge tvrdi da joj je pizza-majstor priznao što je učinio

ZADNJA IZMJENA: kol 28, 2019
Foto: Ilustrativna fotografija

U varaždinski azil za napuštene životinje prije nekoliko dana stigla je anonimna prijava. Zabrinuti građanin opisao je kako je lokalni pizza-majstor sjekirom raskomadao mačića. Namjeravao ga je, piše dalje u prijavi, baciti u krušnu peć “no od toga je odustao i na kraju ga je odvezao u Dravu”. Uz prijavu su, kažu u azilu, primili i fotografije užasnog događaja koje su proslijedili policiji.

Šefica udruge za životinje Spas, Gordana Lacko, danas je dala izjavu za lokalni portal Varaždinski. Gospođa tvrdi kako je nakon primljene prijave nazvala u pizzeriju i dobila navodnog počinitelja.

Policija će uskoro o svemu obavijestiti javnost

“Upitala sam ga je li moguće da je to učinio. On mi je bez imalo emocija odgovorio ‘jesam, ubio sam mačića’. Rekao mi je da ima obitelj i da zato ne želi da slučaj dospije u javnost”, prepričala je Gordana Lacko novinarima Varaždinskog.

Iz PU varaždinske za Telegram su potvrdili da su dojavu o ovom događaju dobili 21. kolovoza. Njihovi policijski službenici izašli su na intervenciju. “Pri kraju je kriminalističko istraživanje, te ćemo javnost o njegovim rezultatima izvjestiti uskoro”, rekao nam je Matko Murić, policijski službenik za odnose s javnošću PU varaždinske.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program