Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Milanović hit na Fox Newsu. Voditeljica: ‘Rekao je da svi migranti trebaju u Ameriku. Hvala, Zorane’

Snimka je objavljena na Twitteru i munjevito se širi

Fox News je, u jednom od priloga kojim su standardno kritizirali Bidena, emitirao izjave visokih europskih političara o izbjeglicama iz Kabula nakon talibanske okupacije.

Video je u utorak navečer objavio jedan korisnik Twittera i od tada je hit na hrvatskom dijelu mreže. Na snimci gledamo voditeljicu Fox Newsa kako čita: “Francuski predsjednik Macron kazao je da Francusku treba zaštititi od migranata”. Austrijski ministar unutarnjih poslova, nastavila je, smatra kako “ne postoji razlog zašto bi Afganistanci sada dolazili u Austriju”.

‘Hvala, Zorane’

I onda postaje zabavno: “Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je da bi svi oni trebali pronaći svoje mjesto u Americi. Hvala, Zorane”, kazala je.

To je manje više točan citat predsjednikovog istupa od 22. kolovoza. Potencijalni migrantski val komentirao je izjavom bi što više izbjeglih Afganistanaca trebalo pronaći svoje mjesto u SAD-u. “Mi simbolički možemo primiti manji broj ljudi. Nije više 2015., prigrlio bih manji broj ljudi geste radi. Prag tolerancije u malim zajednicama poput naše nije isti kao u primjerice Velikoj Britaniji. Nisam za to da se kaže ne može, ali postoje granice”, izjavio je predsjednik prije mjesec dana.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više