Politika & Kriminal

Milanović je danas pokušao pojasniti onu jučerašnju izjavu oko Hajduka i petokrake o kojoj svi pričaju

Ja se ne natječem za predsjednika nogometnog saveza, niti ću se ikad natjecati, kaže

FOTO: Facebook

Nakon što je jučer u Splitu rekao da je Hajduk bio Titov klub i da su na dresu imali veliku petokraku na koju se moglo nabosti, što je, kako je istaknuo, bilo ružno za gledati, Zoran Milanović je danas na Facebooku objasnio tu svoju izjavu koja je izazvala brojne negativne reakcije u javnosti.

‘Protiv sam prikrivene militarizacije sportskih društava’

“Ja se ne natječem za predsjednika nogometnog saveza, niti ću se ikad natjecati. Ja se natječem za predsjednika Republike Hrvatske. Svatko navija za klub koji voli. Uvijek sam bio protiv politizacije i prikrivene militarizacije sportskih društava, u tom kontekstu moja izjava koja je bila jučer. Za Hajduk sam navijao, ali politika mi se nikad nije sviđala blizu ni jednog kluba, pa ni danas. Svi hrvatski klubovi su hrvatski klubovi, to su naši klubovi”, objavio je Milanović na svom Facebooku.

Ja se ne natječem za predsjednika nogometnog saveza, niti ću se ikad natjecati. Ja se natječem za predsjednika Republike Hrvatske. Svatko navija za klub koji voli. Uvijek sam bio protiv politizacije i prikrivene militarizacije sportskih društava, u tom kontekstu moja izjava koja je bila jučer. Za Hajduk sam navijao, ali politika mi se nikad nije sviđala blizu ni jednog kluba, pa ni danas. Svi hrvatski klubovi su hrvatski klubovi, to su naši klubovi.

Gepostet von Zoran Milanović am Sonntag, 3. November 2019

Inače, Milanović je jučer komentirao više aktualnih političkih i društvenih događanja, a više o tome možete pročitati u našem članku.

Nastavite čitati