Milanović se dosad nije htio uvlačiti u priču, ali upravo je na Facebooku udario po premijeru i Kuščeviću

'Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti', poručuje bivši premijer

ZADNJA IZMJENA: srp 8, 2019
Foto: PIXSELL

Bivši premijer i aktualni kandidat za predsjednika Republike Zoran Milanović na svom je Facebook profilu komentirao događanja vezana uz ministra Lovru Kuščevića i njegove nekretnine.
Za razliku od dosadašnjih istupa, kad se baš i nije htio uvlačiti u priču o Kuščevićevim aferama, Milanović ovoga puta udara dosta izravno.

“Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako ‘vjerodostojno’ zaudara na već viđeno…”, napisao je Milanović navodeći kako je gašenje obiteljske tvrtke, a da su prije nje izvučeni novac i imovina, posao za nadležne institucije.

‘Ako je istina, treba ga kazniti’

Nema, navodi pritom, ništa protiv onih koji svoju priobalnu djedovinu pretvore u građevinsku zonu, ako je to po zakonu. Međutim, misli da se u slučaju ministra Kuščevića ne radi o tome.

“Ali, ako je istina, ponavljam, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem. Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti”, zaključio je Milanović.

Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako 'vjerodostojno' zaudara na već viđeno. Slučaj gašenja…

Gepostet von Zoran Milanović am Montag, 8. Juli 2019

Zdravka Grund
Telegram autor
2051 članak Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program