Politika & Kriminal

Netko je shvatio da Milanović ima sličan slogan kao onaj iz reklame za sok Juicy i internet sad umire od smijeha

Također, Hasanbegović tvrdi da je Milanović ukrao vizualni identitet njegove stranke

17.06.2019., Zagreb - Zoran Milanovic u Hrvatskom novinarskom drustvu obratio se medijima u povodu svoje kandidature za predsjednika RH. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović u ponedjeljak popodne potvrdio je svoju kandidaturu za predsjednika države.

On je nešto iza 16 sati na svojoj Facebook stranici bez ikakvih komentara objavio fotografiju s logom “Predsjednik s karakterom”. Riječ “predsjednik” ispisana je crvenom bojom, a ostatak slogana ‘”s karakterom” ispisano je plavom bojom, čitav logo nalazi se na bijeloj pozadini.

Gepostet von Zoran Milanović am Montag, 17. Juni 2019

Nedugo nakon objave na Facebooku, Milanovića su optužili za krađu intelektualnog vlasništva.

Zlatko Hasanbegović, naime, tvrdi da je Milanović ukrao vizualni identitet stranke Neovisni za Hrvatsku. “Vidio sam, uzeo je vizualni identitet našeg loga. Jasno je i zašto, pa da dobije desno biračko tijelo”, prokomentirao je za Jutarnji Zlatko Hasanbegović.

Gepostet von Neovisni za Hrvatsku am Samstag, 15. Juli 2017

Nije Hasanbegović jedini koji je pronašao sličnosti između Milanovićevog slogana i već viđenih reklamnih kampanja u Hrvatskoj. Tako se po društvenim mrežama revni korisnici zezaju da je Milanović ukrao slogan od soka Juicy. Inače, reklamnu kampanju iz 2011. za Juicy su radili Bruketa i Žinić.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu