Ministar Radman je genijalan. Nije mu jasno zašto mediji prate Kujundžićevu aferu, a ne hrvatsko predsjedanje EU-om

Prema ministrovu mišljenju, mediji rade veliku grešku kada prate slučaj s imovinskom karticom ministra Kujundžića

ZADNJA IZMJENA: sij 23, 2020
Foto: Twitter/N1

Uoči današnjeg užeg kabineta Vlade, ministri u Vladi Andreja Plenkovića komentirali su aferu s imovinskom karticom ministra zdravstva Milana Kujundžića. Svojom se reakcijom, ne prvi puta, od ostalih ministara istaknuo Goran Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova.

Prvo je kazao kako nema informacija o navodima vezanim za imovinu ministra Kujundžića. “Nisam se uopće bavio time, sinoć sam kasno došao iz Bruxellesa, gospodina Kujundžića poznajem kao uglednom liječnika sa svjetskom reputacijom profesora”, ustvrdio je Radman.

‘Što ne pratite predsjedanje umjesto Kujundžića?’

Potom je poučio novinare o tome što bi ovih dana trebali medijski popratiti; prema ministrovu mišljenju, to nikako nije slučaj s imovinskom karticom ministra Kujundžića. “Gospodin ministar će objasniti o tome, ja uopće ne znam, nisam to pratio. Ali vidim da mediji prate takve stvari umjesto da prate zapravo naše predsjedanje i ministri koji su bili u Bruxellesu i gdje su svi europarlamentarci oduševljeni”, ljutito je poručio novinarima.

Podsjećamo, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković nije želio komentirati slučaj s imovinskom karticom ministra zdravstva Milana Kujundžića no poručio je kako su svi dužni navoditi promjene u toj kartici. Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek rekla je da problem oko imovinske kartice treba razjasniti sam Kujundžić, dodavši da se ona jako trudi oko svoje imovinske kartice te da svi trebaju biti detaljni i precizni.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program